Prosafe sikret kontrakt til splitter ny rigg

Ny boligrigg går rett inn på en treårig kontrakt med Petrobras i Brasil. 

Prosafe har inngått en treårs kontrakt med Petrobras Netherlands for bruk av den halvt nedsenkbare boligriggen Safe Eurus utenfor kysten av Brasil.Det fremgår av en melding sendt ut onsdag kveld.Kontrakten som blir Safe Eurus' første , har oppstart i fjerde kvartal 2019. Boligriggen er splitter ny, og skulle egentlig vært levert allerede. Etter forhandlinger med Cosco-verftet ble imidlertid levering utsatt til fjerde kvartal, og nå går den altså rett ut i arbeid.Fra før har Prosafe to rigger som opererer i Brasil; Safe Notos som også jobber for Pertrobras, samt Safe Concordia som er på oppdrag for MODEC.Kontraktsverdien er oppgitt til 80 millioner dollar, eller om lag 703 millioner kroner.- Prosafe er stolte av å sikre denne kontrakten for å fortsette det sterke partnerskapet bygget opp over åtte år med brasilianske operasjoner, sier Prosafe-sjef Jesper Kragh Andresen i en kommentar.