Refinansierer Landkredittgården

Et 10-årig obligasjonslån plassert av Arctic Securities bidrar til refinansieringen av Karl Johans gate 45.

Arctic Securities har bidratt i refinansieringen av Karl Johans gate 45 i Oslo, det karakteristiske hjørnebygget kjent som Landkredittgården.Meglerhuset har stått for utstedelsen av et 10-årig senior, sikret obligasjonslån på 196 millioner kroner. Eier av bygget er Euro Real Estate som kjøpte det for en ukjent sum i mars av eiendomsselskapet Hines på vegne av Bayerische Versorgungskammer (BVK), Tysklands største pensjonsfond. Tyskerne kjøpte på sin side den 5.100 kvadratmeter store eiendommen for 500 millioner kroner av Landkreditt i 2016.- Karl Johans gate 45 er en kvalitetseiendom med kombinert kontor og handel i Oslos mest fremtredende gate. Vi foretar en langsiktig investering i Oslos retailsektor, uttalte direktør for Euro Real Estate Ralf Peter i forbindelse med transaksjonen.Landkreditt Bank signerte i 2016 en 10-årig leieavtale, med opsjon på ytterligere 5+5 år i bygget.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også