Resultatrush denne uken - alle disse skal i ilden

Nel, DNO, Mowi, Storebrand - og mange flere.

Resultatsesongen ruller videre på Oslo Børs, i dag med blant andre Bakkafrost og Gaming Innovation Group.Her følger en oversikt over hva som venter resten av uken.TirsdagAgder EnergiKværnerMowiOcean YieldOrklaPhilly ShipyardPolaris MediaQ-FreeSpareBank 1 ØstlandetTomraWallenius WilhelmsenOnsdagBerGenBioBNP Paribas Leasing SolutionsDNOEika BoligkredittEvryHexagon CompositesNelNTSOdfjellPCI Biotech HoldingSelf Storage GroupSkue SparebankSpar Nord BankSpareBank 1 Nord-NorgeSparebanken Sør BoligkredittSparebanken VestSparebanken ØstStorebrandWilh. Wilhelmsen HoldingWilsonZalarisTorsdagArcherAurskog SparebankCrayon Group HoldingEMGSGentian Diagnostics (legger også frem årsrapport)IdexKomplett BankProsafeREC SiliconSpareBank 1 BVSpareBank 1 NordvestSpareBank 1 Ringerike HadelandSpareBank 1 SMNSpareBank 1 SR-BankSparebanken SørSparebanken TelemarkStatkraftTargovaxTGSVeidekkeFredagAkerAKVA groupArcusAwilco LNGBorgestadFana Sparebank BoligkredittGoodtechHeimstaden Bostad ABHiddn SolutionsHofseth BioCareIncus InvestorKongsberg GruppenMelhus SparebankNordic MiningOtello CorporationpoLight ASASelbu SparebankSkagerrak SparebankSpectrumTechstepKilde: Oslo Børs