Resultatrush denne uken også - disse skal i ilden

Fisk og Frontline. Og mye mer.

"CF-WESENBERG, CF Wesenberg"

Resultatsesongen ruller videre på Oslo Børs, i dag med blant andre Aqualis og Siem OffshoreHer følger en oversikt over hva som venter resten av uken, der selv.MandagAskim og Spydeberg SparebankAvinorEika ForsikringEika GruppenFana SparebankQuesterreTirsdagAasen SparebankAdevintaArendals FossekompaniAustevoll SeafoodBien SparebankEAM SolarEidesvik OffshoreEtne SparebankGC Rieber ShippingHaugesund SparebankLerøy SeafoodLillestrøm SparebankNRC GroupPhotocureSantander Consumer BankSpareBank 1 Hallingdal ValdresTargetEveryOneTeam Tankers InternationalTysnes SparebankOnsdagAF GruppenApptixAvance GasAwilco DrillingBlaker SparebankBonheurBouvet CxenseEpic GasFjord1Fjordkraft HoldingGrieg SeafoodGrong SparebankHiddn SolutionsInfrontInsr Insurance GroupJæren SparebankKidKongsberg AutomotiveNavamedicOBOSPioneer Property GroupStandard DrillingSalmones CamanchacaSchibstedSelvaag BoligShelf DrillingSino Agro FoodSolon EiendomTorsdagBW LPGFrontlinePosten NorgeSaga TankersSbankenZitonKilde: Oslo Børs.