Sambatakter for DOF

Offshorekonsernet har sikret seg flere nye kontrakter i Brasil.

Gjennom datterserlskapet Norskan Offshore har Dof blitt tildelt en kontrakt av Total for ankerhåndteringsskipet (AHTS) «Skandi Rio» som ble ferdigstilt i 2007.Skipet skal ifølge meldingen støtte Totals voksende operasjoner i landet. Oppdraget som starter snarlig, har en fast varighet på 13 måneder pluss to seksmåneders opsjoner.Videre har Dof Subsea Brasil blitt tildelt en kontrakt av Sapura Energy do Brasil nordøst i landet. Sluttkunden er CELSE og til dette prosjektet er det 2008-bygde «Skandi Seven» som skal benyttes.Prosjektet starter siste uken i mai og har en fast varighet på 20 dager pluss opsjoner som kan øke varigheten i inntil ytterligere 20 dager.Til slutt har TechnipFMC besluttet å bruke det 2011-bygde konstruksjons- og rørleggingsfartøyet (PLSV) «Skandi Niterói» til Peregrino Fase 2 Surf-prosjektet til Equinor. Oppstart er i løpet av de kommende månedene.«Skandi Niterói» eies av et joint venture mellom Dof og TechnipFMC.DOFs konsernsjef Mons Aase uttaler at han er godt fornøyd med kontraktstildelingene, som bekrefter konsernets sterke posisjon i Sør-Amerika.


Les også