Seadrill har funnet ny tallknuser

Nå er det klart hvem som blir erstatteren til Mark Morris som finansdirektør i Seadrill.

I midten av januar meddelte Seadrill at Mark Morris trekker seg som finansdirektør posisjon i kjølvannet av den fullførte restruktureringen.- Det har vært et privilegium å få lede Seadrills restrukturering gjennom det som har vært svært vanskelige forhandlinger og transaksjoner. Jeg har hatt en flott tid her som CFO, og nå er det tid for å søke nye og andre utfordringer. Jeg ønsker selskapet suksess i fremtiden, sa Morris som torsdag avholdt sin siste kvartalspresentasjon for det John Fredriksen-kontrollerte riggselskapet.Der fikk han lykkeønskninger av konsernsjef Anton Dibowitz som samtidig kunne melde at selskapet har funnet en erstatter.- Vi har valgt ut en kandidat og er i sluttfasen med å få ham ombord. Vi ser frem til å dele det med dere i løpet av de neste ukene.


Les også