Sørlendinger rapporteres å ha kjøpt Solstad-skip

«Lady Melinda» er på vei til Australia på oppdrag for sin nye eier.

Rett før helgen ble det kjent at Solstad Offshore hadde inngått en avtale om å selge plattform forsyningsskipet (PSV) «Lady Melinda» som ble ferdigstilt ved Vard Brevik i 2003.Hvem kjøperen er ble ikke opplyst, men etter det Hegnar.no erfarer er det Mkf Shipping, et relativt nyopprettet selskap i Kristiansand, som står bak kjøpet av det 16 år gamle skipet med UT-755 design.  Heller ikke prisen ble oppgitt, men Solstad oppgir at salget får en uvesentlig regnskapsmessig effekt i andre kvartal. VesselsValue verdsetter skipet som skal ha fått navnet «Linda» og allerede er levert, til 1,21 millioner dollar, eller vel 10,5 millioner kroner.Ifølge VesselsValue er skipet på vei til Darwin i Australia der det tidlligere har jobbet på lengre kontrakter for ConocoPhillips.I skrivende stund befinner PSV-en seg i indonesiske farvann.