Solskjærs agent har håvet inn millioner på aksjer

Er laksefan.

Jim Solbakken har i en årrekke vært en av de best betalte fotballagentene, og en av hans klienter gjennom tidene er fotballegenden Ole Gunnar Solskjær, skriver DN. I 2015 skrev DN at Solbakken tok ut 15 millioner kroner i utbytte fra sitt selskap Sir Solution. Gjennom Sir Solution hadde Solbakken ved utgangen av 2018 177.676 aksjer i det landbaserte oppdrettsselskapet Atlantic Sapphire. Selskapet er i gang med et storstilt oppdrettsprosjekt i Florida i USA hvor det innen 2026 skal produseres 90.000 tonn ferdigsløyd Florida-laks, ifølge avisen. Siden Atlantic Sapphire ble notert på Oslo Børs i mai i fjor har aksjen steget nær 120 prosent. Tar man utgangspunkt i at agenten satt på samme antall aksjer i mai, og at han fremdeles sitter med disse aksjene, har han ifølge avisen en urealisert gevinst på 9,9 millioner kroner - på ett år. Aksjeposten er nå verdt 18 millioner kroner.Jim Solbakken ønsker ikke å kommentere saken overfor DN.