Spår kraftig kursoppgang – solid rally fredag

Børs

Fredag morgen la Otello Corporation frem sine kvartalstall. Her kunne vi lese at selskapet fikk et resultat etter skatt på minus 9,8 millioner dollar i 1. kvartal 2019, mot 3,8 millioner dollar i samme periode året før.Driftsresultat etter restrukturering/nedskrivninger ble minus 7,4 millioner dollar, mot minus 4,9 millioner dollar året før. Driftsinntektene beløp seg til 51,5 millioner dollar, sammenlignet med 71,4 millioner dollar i 1. kvartal 2018.Her er rapporten  og presentasjonen.- Ledelsen signaliserer samtidig ytterligere kostnadstiltak og vi venter en positiv reaksjon på rapporten ved åpning, skriver DNB Markets.Det fikk analytikerne rett i.I skrivende stund omsettes aksjen for 13,48 kroner, opp hele 13,28 prosent. Det betyr likevel at aksjen har falt 10,01 prosent den siste måneden mens den er opp 1,81 prosent hittil i år.DNB Markets tror aksjen har mer å gå på.Før eventuelle justeringer på grunnlag av rapporten, opererer meglerhuset med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 20 kroner.

børs
otello
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse