Fra venstre på første benk: Bård Stenberg (PGS), Thierry Le Roux (EVP, CGG Veritas), Jon Erik Reinhardsen (CEO PGS), andre rad fra venstre: Rune Eng (CEO Spectrum) og Atle Jacobsen (CEO Dolphin). Foto: Iván Kverme

Spectrum snur minus til pluss

Spectrum snur skuta.

Spectrum melder om et resultat etter skatt på 10,4 millioner dollar i 1. kvartal 2019, mot minus 7,3 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,19 dollar, mot minus 0,13 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 14,0 millioner dollar, sammenlignet med minus 8,5 millioner dollar i fjor.Driftsresultatet ble 15,2 millioner dollar, mot minus 7,8 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 45,7 millioner dollar, sammenlignet med 15,6 millioner dollar i 1. kvartal 2018.Her er rapporten og presentasjonen


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også