- Spiller et veldig veldig farlig spill

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif advarer.

Manuel Balce Ceneta

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif sier i et intervju med CNN at de ikke vil forhandle med USAs president Donald Trump, dersom han ikke viser Iran «respekt» ved å holde løftene under atomavtalen, skriver TDN Direkt.Zarif advarer USA om at de «spiller et veldig veldig farlig spill» ved å øke den militære tilstedeværelsen i regionen.- Å ha alt dette militære utstyret i et lite område, er i seg selv utsatt for ulykker, sier Zarif, ifølge nyhetsbyrået.På mandag uttalte Trump at Iran vil bli møtt med «stor styrke» dersom de prøver på noe mot amerikanske interesser i Midtøsten, samtidig som han nektet for at USA prøver å sette opp samtaler med Iran, ifølge Reuters.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker