Stordalen er på jakt etter ambisiøs aksjeplukker

Brian Cliff Olguin

Petter A. Stordalens Strawberry Capital og Strawberry Equities er nå på jakt etter en «ambisiøs aksjeplukker». Hotellkongen ser etter en person med brennende aksjeinteresse og ambisjoner om å utvikle seg til å bli Nordens beste aksjeplukker.- Kan du fortelle litt mer om hvordan type person dere er ute etter?- Vi har jo veldig store ambisjoner for oss selv som investeringsmiljø i Strawberry, så da er det helt naturlig at den personen vi leter etter også har tilsvarende ambisjoner. Så vi søker etter en person som først og fremst har brennende interesse for aksjer og som er skikkelig sulten på å utvikle seg til en av de beste aksjeplukkerne i Norden, sier Kenneth Andersen, adm. direktør i Strawberry Equities og Strawberry Capital, til Hegnar.noAndersen forteller at han er åpen for personer med både kort og lang relevant erfaring. Det viktigste er at selskapet finner en kandidat med rett personlighet.Personen vil inngå i et forvalterteam som nå består av tre personer.- Vi har et spennende og kult investeringsmandat og den rette personen vil få store muligheter til å jobbe både variert og få mye ansvar fort, sier Andersen.- Hvilke lønnsbetingelser kan aksjeplukkeren vente seg?- Lønnen vil være konkurransedyktig og avhengig av personens erfaring og bakgrunn, avslutter Andersen.Strawberry Capital og Strawberry Equities forvalter verdier for rundt tre milliarder kroner.