The Nighthawk Diner er konkurs

Torsdag åpnet bostyrer konkurs i The Nighthawk Diner.

I april ble det kjent at eiendomsselskapet Urei-A hadde begjært The Nighthawk Diner konkurs. Restauranten på Frogner ble slått konkurs tidligere i år. Nå er også morselskapet, som eier den aller første restauranten på Grünerløkka, konkurs, ifølge DN. Det var utleieren Urei-A som begjærte selskapet konkurs.Flere ganger er egenkapitalen ifølge avisen utradert før nye penger er blitt skutt inn i restauranten på Grünerløkka. I siste liten fikk Jan Vardøen, som var helt sentral bak etableringen av restauranten, napp hos en ikke navngitt investor. Summen var ikke kjent, men skal ikke ha vært «enorm».Regnskapet for 2017 viser ifølge DN at selskapet har gitt et lån på fem millioner kroner til datterselskapet som sto bak restauranten på Frogner. Selskapet har også flere titall betalingsanmerkninger, inkassosaker og uoppgjorte krav, der beløpene utgjør totalt 316.000 kroner.