Tidligere fotball-lege lokker med «svevende» peis og ber om 43 millioner

Leif Pål Kristiansen, som har hatt ansvar for idrettsskader i både Vålerenga fotball og senere Stabæk, selger en litt «annerledes murvilla» på Ullern.

«Boligen går over tre plan. Inngangsetasjen rommer en innbydende lys hall med en «svevende» peis, fire soverom med tilhørende bad og wc, og arbeidsværelse», heter det i annonsen på Finn.Ortoped Leif Pål Kristiansen selger en litt «annerledes murvilla» på Ullern i Oslo, og øyner 43 millioner kroner for eiendommen.- Å skulle beskrive denne boligen med få ord er ikke veldig enkelt. Jeg har sett mye fint i min etter hvert lange karriere som megler, og denne eiendommen plasserer seg helt i toppsjiktet. Den er bare helt vanvittig, sier ansvarlig megler for salget Torbjørn Ek i Advokat Ek til Hegnar.no, som regner med 90.146 kroner per kvadratmeter.Han viser til egen spa-avdeling med støpt badekulp, dusj og wc. En 105 kvadratmeter komplett masteravdeling utgjør hele toppetasjen, i tillegg til terrasse på 100 kvadratmeter.Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i området ligger på 76.369 kroner. Prisendring seneste året for Ullern er opp 6,6 prosent.Bygget i 2009Eiendommen er forrige gang tinglyst i 2006, med en pris på 2,77 millioner kroner, mens dagens bolig er utformet og bygget i 2009.- Hvis man er ute etter en bolig på nærmere 600 kvadratmeter som har «alt» og i tillegg liker annerledes og spennende arkitektur er det ikke mange hus som kan måle seg, sier Ek.

Foto: Advokat EKTidligere fotball-legeKristiansen, som i dag er spesialist i kne-, fot- og ankelkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner, har lang erfaring innen idrettsmedisin, og har hatt ansvar for idrettsskader i Vålerenga fotball og senere Stabæk fotball i mange år.20. juli 2010 skrev Dagbladet at Stabæk sparker lege, to fysio-er og fysisk trener. Ledelsen mente de har for mange skader, og at hele det medisinske støtteapparatet måtte gå. Kristiansen var ifølge avisen en del av det medisinske apparatet som dermed satt på oppsigelse ut sesongen.Grunnet trang økonomi i Stabæk, skal imidlertid ikke Kristiansen ha jobbet der det siste året.Senere kom pressemeldingen som bekreftet at det medisinske støtteapparatet var fristilt, med virkning fra 31. desember 2010.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker