To meglerhus høyner - ser større oppside i Grieg

Begge meglerhusene gjentar sine kjøpsrop.

Nordea Markets og Sparebank 1 Markets høyner kursmålet på Grieg Seafood-aksjen, ifølge TDN Direkt.Begge meglerhusene gjentar samtidig sine kjøpsanbefalinger. Nordea Markets hever kursmålet på Grieg Seafood til 150 kroner per aksje fra tidligere 135 kroner.Sparebank 1 Markets justerer kursmålet opp til 130 fra 125 kroner per aksje. - Selskapet er på god vei til å levere en volumvekst på 22 prosent i 2020, og dermed redusere kostnadene til, eller til og med under, bransjens gjennomsnitt. Kort fortalt ser vi et vekstcase priset til 24 prosent under bransjens gjennomsnitt på P/E, med andre ord et røverkjøp, skriver Nordea Markets. Grieg Seafood la frem sterke tall for første kvartal, som viste at selskapet økte både på topp og bunnlinjen.Selskapet fikk et resultat etter skatt på 255,6 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot 227,7 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene økte fra 1.493,0 til 1.647,6 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også