Trøim om Fredriksen: - Jeg kommer aldri til å konkurrere mot ham, noensinne

Eivind Yggeseth

Trøim Olav Trøim ser en klar lærdom fra tiden med John Fredriksen.

Sommeren 2014 brøt John Fredriksen og hans høyre hånd, Tor Olav Trøim, etter et 19 års langt samarbeid. Trøim ser ifølge Tradewinds en klar lærdom fra tiden med Fredriksen når det gjelder shipping:- Det du lærer fra denne virksomheten er at du må ta pengene ut når du tjener dem. Ikke reinvester dem. Det er det beste rådet jeg kan gi noen i shipping: Kjøp billig - og hvis du har tjent penger - ta dem ut, sier han til Tradewinds, ifølge DN.Siden bruddet har Trøim bygget opp sitt eget investeringsimperium Magni Partners, med base i London. Trøim sier til TradeWinds ifølge DN at han er lei av å bli sammenlignet med sin læremester.- Jeg synes det er så dumt. Vi er så små, og John er så stor.- Jeg har all respekt i verden for hans virksomhet. Jeg kommer aldri til å konkurrere mot ham, noensinne. Jeg er ikke der, fortsetter Trøim.


Les også