- Vi har aldri hatt en handelskrig som dette

- Kan bety slutten på bull-markedet, mener investor.

- Handelsuroen vil trolig eskalere, og vi har aldri - i moderne tid, sett en handelskrig som dette, sier Scott Minerd, managing partner og sjefstrateg i  Guggenheim Partners LLC, til MarketWatch.com.Han utelukker ikke at markedene kan få en kortvarig oppgang, men deretter er han klar i sin advarsel;Markedene skal ned til samme nivå som på slutten av 4. kvartal i fjor.Det betyr at S&P 500 skal ned 16 prosent, Dow Jones kan korrigere så mye som 13 prosent, mens Nasdaq kan måtte beklage seg på et 18 prosent fall.- Våre utregningsmodeller viser at markedene skal ned på et nytt bunnivå i løpet av sommeren, sier Minerd, som nylig sendte ut en oppdatering der han skrev at et fall under desember-nivået, vil markere slutten på bull-markedet, som begynte i 2009.