Wall Street snudde opp

Wall Street tok seg et pust i bakken torsdag.Etter en lang periode med volatile børser, drevet av handelsuro og geopolitiske utspill, endte USA-børsene marginalt opp torsdag. Dow Jones steg 0,17 prosent til 25.169,88, mens den bredere S&P 500 steg 0,21 prosent til 2.788,87.S&P 500 er likevel ned mer enn 5 prosent hittil i mai, og finanssektoren tynget torsdag.Bank of America endte dagen ned 2,13 prosent, mens J.P. Morgan Chase falt 1,07 prosent. Nasdaq endte børsdagen opp 0,27 prosent til 7.567,72. Morgan Stanley kuttet kursmålet på Apple fra 240 til 231 dollar, ifølge CNBC. Aksjen har falt mer enn 15 prosent siden 1. mai, og meglerhuset sier nedgraderingen skyldes at de mener aksjen vil være mer utsatt for handelsuro enn sine sammenlignbare konkurrenter.Apple endte likevel børsdagen opp 0,5 prosent.Blodrødt i oljeFall i oljeprisen preger også markedet.Torsdag kveld står et fat Brent-olje i 66,52 dollar fatet, ned 4,55 prosent. Amerikansk lettolje, også kjent som WTI, er i skrivende stund ned 3,81 prosent til 56,57 dollar. Årsaken skal være at de amerikanske råoljelagrene viste et lavere fall enn ventet.Spår kraftig fallInvestorer er usikre på hva markedene har i vente - kan vi få en kortvarig oppgang eller vil et kraftig børsfall bli slutten på bull-markedet?En av Wall Streets kjente investorer Scott Minard i Guggenheim Partners sier han tror det er sannsynlig at man vil se et børsfall på 16-18 prosent i løpet av sommeren, mens CEO i Morgan Stanley James Gorman, tror markedene vil klare seg bedre enn mange tror. LES OGSÅ: - Vi har aldri hatt en handelskrig som dette