Zucca håver inn millioner

Mats Zuccarello økte inntektene i fjor. Traff planken med Maaseide-investering.

Investeringsselskapet til den kjente ishockeyspilleren Mats André Zuccarello Aasen, Zuccarello AS, hadde et årsresultat på 1,38 millioner kroner i fjor, mot 1,25 millioner kroner i 2017.Inntektene steg med 18 prosent fra 3,50 millioner kroner til 4,14 millioner kroner i 2018.I Maaseide-bankSamtidig som inntektene økte, noterer Zucca, som siden februar i år har spilt for Dallas Stars i National Hockey League, en økning i driftsresultatet på rundt én million kroner, til 2,67 millioner kroner, opp fra 1,66 millioner kroner i 2017.Balanseført verdi av markedsbaserte aksjer var ved utgangen av året på i overkant av en halv millioner kroner. Zuccarello er blant annet investert i startupselskapene Joymo og Spond. Han står også oppført med aksjer i Bjørn Maaseide-kontrollerte Kraft Bank.Den kjente sportsprofilen har tidligere spilt for New York Rangers i National Hockey League (NHL), Metallurg Magnitogorsk i Kontinental Hockey League (KHL), for MoDo Hockey i den svenske Elitserien og for Frisk Asker i GET-ligaen i Norge.Sportslig suksessEn rekke sportskjendiser tegnet seg for aksjer i emisjonen banken gjennomførte for godt over ett år siden.Blant de meste kjente var syklistene Thor Hushovd og Alexander Kristoff, tidligere alpinist Tom Stiansen, fotballspillerne Rune Allmenning Jarstein og Veton Berisha, samt Zuccarello Aasen.I tillegg var profiler som om mulig er mer kjent for sine finansielle og industrielle investeringer enn sportslige meritter med innledningsvis, deriblant Arne Fredly og Christian Ringnes.  Les også: Maaseide byr på aksjefest for idrettskjendiseneKraft Bank har steget kraftig på OTC-listen siden emisjonen, som ble gjort til 8,00 kroner. Siste omsetning ble gjort til kurs 12,75 kroner.