ABG fortsetter å hente fra konkurrentene

Helsesektoren er i fokus hos meglerhuset ABG Sundal Collier som rekrutterer to nye eksperter til teamet.

- I ABG vil vi ha et sterkt fokus på «healthcare» fremover og vil fortsette å bygge teamet.Det uttalte Jonas Ström, som nylig tok over for Knut Brundtland som konsernsjef i ABG Sundal Collier, i fjor sommer etter at meglerhuset hadde rekruttert to personer fra konkurrentene Pareto Securities og Carnegie, til å styrke satsingen på helsesektoren.Ifølge en melding onsdag har ABG foretatt ytterligere to nyansettelser, henholdsvis Andreas Larsson fra Pareto Securities og Viktor Sundberg fra HealthCap.Larsson skal jobbe med corporate finance, mens Sundberg går inn i aksjeanalyseteamet. Øker tjenestetilbudet- I ABG Sundal Collier er vi fokusert på å hjelpe virksomheter for morgendagen til å strebe etter mer. Vi er fornøyde med å være i stand til å øke ekspertisen vår og styrke teamet ettersom vi fortsetter å øke aktivitetene og tilbudet vårt innen helsesektoren, sier sjef for investment banking i Sverige, Johan Lindén i en kommentar.Han får støtte av Christer Linde, som sammen med John Olaisen, leder meglerhusets analyseavdeling. - Siden helsesektoren er veldig variert og kompleks er det avgjørende å ha folk med de rette ferdighetene og innsiktene til å engasjere med kundene våre og vi er glade for å rekruttert to spesialiserte topptalenter til vårt team, sier han.Conny Granelli og Benjamin Nordin som ble hentet i fjor sommer leder investment bank-aktivitetene til Stockholm-kontoret innen helsesektoren.