AF Gruppen øker finansieringsrammen

Den totale finansieringsrammen øker fra 1,8 til 3,0 milliarder kroner for entreprenøren.

Børs

AF Gruppen (AFG) har inngått avtaler om nye finansieringsrammer med DNB og Handelsbanken.Den totale finansieringsrammen er på 3 mrd. kroner og vil erstatte eksisterende finansieringsrammer på totalt 1,8 mrd. kroner i Danske Bank og Handelsbanken, heter det i en melding.De nye avtalene vil bestå av en flervaluta kassekreditt (rullerende 1 års løpetid) på 2 mrd. kroner i DNB og en revolverende kredittfasilitet (3+1+1 års løpetid) på 1 mrd. kroner i Handelsbanken.- Avtalene og de økte kredittrammene sikrer oss finansiering de neste årene og gir oss den nødvendige handlefrihet til å gjennomføre selskapets vekststrategi, sier Sverre Hærem, konserndirektør finans i AF Gruppen, i meldingen.AF Gruppen endte tirsdagen ned 0,30 prosent til 167,5 kroner.

af gruppen
Nyheter
Børs