Aker ansetter ny finansdirektør

Frank O. Reite sliter med hjerteproblemer.

Frank O. Reite. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

Svein Oskar Stoknes er ansatt som finansdirektør i Aker ASA, med virkning fra 1. august 2019, går det frem av en børsmelding.Han erstatter Frank O. Reite, som trer til side grunnet en hjerterelatert sykdom som har utviklet seg over tid.Reite har hatt flere nøkkelposisjoner i Aker og Aker-eide selskaper i nærmere 20 år, men vil fortsette som styremedlemmer i mange Aker-relaterte selskaper.Han vil blant annet fortsette styreleder som Ocean Yield.Stoknes har på sin side jobbet i Aker Solutions siden 2007, og ble ansatt som finansdirektør i september 2014.Les mer her. I en separat børsmelding melder Aker Solutions at Stoknes erstattes av Ole Martin Grimsrud fra 1. august 2019.Grimsrud begynte i Aker Solutions i 2012, og kommer nå fra stillingen som SVP Group Treasury, Controlling and Mergers & Acquisitions.Les mer her.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker