Analytiker advarer investorer - frykter kursfall

Børs

Investtech anbefaler salg av aksjer i PGS.- PGS viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech.Analytikeren slår fast at kursen nå faller kraftig på høyt volum, og volumbalansen er negativ.- Mange vil selge, men det er få kjøpere, slik at de tvinges stadig ned i kurs for å bli kvitt aksjer. Dette svekker aksjen ytterligere på kort sikt, skriver Investtech.Det ligger noe støtte rundt 10,70 kroner.- Høy risiko. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 12,83 kroner, ned 1,50 prosent.Det betyr at aksjen har falt 26,94 prosent den siste måneden mens den er opp 8,59 prosent hittil i år.  

børs
investtech
pgs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse