Analytiker forteller investorer at avkastningen kan bli 71 prosent

Børs

Norwegian presenterer trafikktall torsdag, og følger opp med kvartalsrapporten for Q2 allerede påfølgende torsdag. DNB Markets har estimater på linje med konsensus, og mener dagens kursnivå ser attraktivt ut. Torsdag sluttet aksjen på 34,99 kroner, hvilket betyr at aksjen er ned 2,29 prosent den siste måneden mens den har falt 64,92 prosent hittil i år.Les også: Meglerhus: Her kan du mangedoble pengene dine- Fokus er imidlertid på likviditetssituasjonen og dermed på forhandlingene om et salg av ordrene fra Airbus og utsiktene for refinansiering av obligasjonslånet på 250 millioner euro, skriver DNB Markets i dagens morgenrapport. Analytikerne minner om at utsatt levering av fly fra Boeing vil redusere inntektene, men reduserer samtidig investorenes bekymring knyttet til det kortsiktige investeringsbehovet. DNB Markets opererer med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 60 kroner.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 71,48 prosent fra dagens nivå.

børs
dnb markets
norwegian air shuttle
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse