Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Ocean Yield og Norsk Hydro.- Ocean Yield viser ingen klar trend på mellomlang sikt. På kort sikt har aksjen brutt flere støttenivåer. Negativ volumbalanse indikerer at selgerne er aggressive mens kjøperne er passive. Dette svekker aksjen og signaliserer videre nedgang på kort sikt. Det ligger støtte mellom ca 57 og 58 kroner. Etablerte noteringer under dette nivået vil utløse et salgssignal på mellomlang sikt. Vurdering: Svak salgskandidat, skriver Investtech.- Norsk Hydro ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Aksjen har brutt støtten ved 32 kroner og videre nedgang er dermed signalisert. RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. Aksjen har dermed et negativt momentum som svekker aksjen ytterligere. Det er lite støtte under dagens nivå. Ved eventuelle reaksjoner opp, ligger det motstand ved 32 kroner. Det er forventet at selskapet presenterer de siste kvartalstallene 5. juni. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.