Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i SalMar.- SalMar hadde en sterk oppgang i 2018, men har hittil i år hatt en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene, skriver Investtech.Kursen har nylig brutt støtten ved 360 kroner, og analytikeren slår fast at det bekrefter den fallende trenden.Neste støttenivå ligger ved 310 kroner.Aksjen er positiv på innsidehandler etter at konserndirektør Roger Bekken kjøpte aksjer for over to millioner kroner 23. mai.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 359,30 kroner, opp 0,81 prosent.Det betyr at aksjen er ned 6,69 prosent den siste måneden mens den har falt 10,81 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også