Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Børs

Investtech anbefaler salg av aksjer i Akastor.- Akastor ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for selskapet, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ligger aksjen foreløpig rett over støtten ved 11,40 kroner, men et brudd ned og sluttkurs under dette nivået kan føre til at aksjen faller videre.Aksjen har motstand ved 13,00 kroner på kort sikt.- Volumbalansen er negativ og svekker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 11,38 kroner, ned 2,74 prosent. Det betyr at aksjen er ned 8,52 prosent den siste måneden mens den har falt 12,86 prosent hittil i år.

børs
investtech
akastor
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse