Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Norwegian Finans Holding og Höegh LNG Holdings.- Norwegian Finans Holding har brutt ned gjennom gulvet i den stigende trendkanalen, samt støtten ved 67 kroner. Dette har utløst et salgssignal fra en rektangelformasjon, og videre nedgang til 60 kroner eller lavere er signalisert. Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene og videre kursnedgang. Aksjen er positiv på innsidehandler og har positiv volumbalanse, men kursen bør bryte opp gjennom motstanden ved 67 kroner før salgsanbefalingen endres. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Höegh LNG Holdings og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjen har brutt ned gjennom støtten ved 34 kroner og videre nedgang er dermed signalisert. RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. Aksjen har et sterkt negativt momentum som svekker aksjen ytterligere på kort sikt. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.