Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Odfjell Drilling.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Odfjell Drilling, og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech.Analytikeren slår fast at videre nedgang indikeres.Kursen har reagert ned fra taket i trendkanalen og motstanden ved 30 kroner. Det er støtte ved 20 kroner, og et brudd under dette nivået kan utløse et nytt salgssignal.- Den kortsiktige volumbalansen er negativ, noe som svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 23,42 kroner, ned 1,18 prosent.Det betyr at aksjen er ned 8,30 prosent den siste uken mens den har falt 18,85 prosent den siste måneden. Hittil i år har aksjen lagt på seg 13,14 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også