Aqua-deal for India og Hong Kong

Foto: Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology har inngått distribusjonsavtale med DNO Group.

Aqua Bio Technology ASA (ABT) har inngått en distribusjonsavtale med DNO Group, et selskap som har spesialisert seg på markedsføring og distribusjon av kosmetikk og andre konsumentvarer i asiatiske markeder.Fra tredje kvartal 2019 vil DNO Group distribuere hudpleieserien Moana i India og Hong Kong, opplyses det i en børsmelding.- Partnerskapet med DNO Group er en viktig milepæl i vårt arbeid med å utvikle ABT som en internasjonal leverandør av naturlige hudpleieprodukter, sier ABTs leder for globalt salg, Arvid Lindberg.DNO Group markedsfører og distribuerer tredjeparts skjønnhets- og personlig pleieprodukter i syv asiatiske markeder, som alle har sterk vekst.India er et av verdens største markeder for produkter innen skjønnhet og personlig pleie, med at anslått salg på 8 milliarderd dollar i år og forventes å passere 10 milliarder dollar i 2021.