Avocet Mining vil likvidere gjenværende eiendeler

Børs

Styret i Avocet Mining foreslår nå frivillig likvidering av selskapets gjenværende eiendeler, slik at disse, om noen, kan bli returnert til aksjonærene, opplyses det i en børsmelding.18. juni annonserte selskapet salget av sine resterende interesser i Tri-K gullprosjektet i Guinea for totalt 21 millioner dollar. Dette var en del av restruktureringen av selskapets lån til kreditor Manchester Securities Corp. («Elliott») på totalt 32,2 millioner dollar.Ifølge meldingen var eiendelene i Tri-K selskapets siste betydelige eierinteresse.Avocet-styret foreslår nå at selskapets gjenværende kontantbeløp på kort sikt skal brukes til å betale løpende utgifter, samt å tilbakebetale eventuelle resterende usikrede kreditorer. Etter dette foreslås det å returnere eventuelle eiendeler til aksjonærer.Styret innkaller til en generalforsamling i Avocet 18. juli.Les hele meldingen her.

avocet mining
Nyheter
Børs