Børsnedgang i Asia

Børs

Alle de toneangivende indeksene i USA svekket seg tirsdag. Dow Jones falt 0,67 prosent, mens S&P 500 og Nasdaq endte dagen ned henholdsvis 0,95 og 1,51 prosent.Utviklingen kom i kjølvannet av at Fed-sjef Jerome Powell på et arrangement i New York uttrykte at Fed overvåker og vurderer hvorvidt de økonomiske utsiktene krever at renten kuttes. Han uttalte også at Fed vil basere seg på økonomiske data med en «vente og se»-holdning.Pilene peker stort sett ned i Asia onsdag.Asia-børseneI Japan faller Nikkei 225-indeksen 0,69 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 0,66 prosent.Shanghai Composite går tilbake 0,23 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en nedgang på 0,14 prosent.Koreanske Kospi er ned 0,08 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong stiger 0,02 prosent.Straits Times i Singapore svekkes 0,20 prosent.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen opp 1,54 prosent til 66,05 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 1,94 prosent til 58,95 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 65,00 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.

asia-børsene
asia
jerome powell
pengepolitikk
usa
Nyheter
Børs