Corona-produsent klatrer på sterke tall

Analytikere ser oppside.

Børs

Produsenten av det velkjente ølet Corona, Constellation Brands, stiger over tre prosent fredag etter å ha lagt frem sterke kvartalstall.I tillegg til Corona, har selskapet andre øl- og vintyper, og har også investert i cannabis som noen konsumenter foretrekker fremfor alkohol. I sitt regnskapsmessige første kvartal som endte 31. mai, fikk selskapet et resultat per aksje på 2,21 dollar. Ifølge estimater hentet fra Bloomberg var det ventet et resultat på 2,05 dollar per aksje. Inntektene på 2,1 milliarder dollar slo estimatet på 2,07 milliarder dollar. Videre har selskapet oppjustert estimatene for 2020. Selskapet venter nå en inntjening per aksje på 8,65-8,95 dollar, opp fra det tidligere estimatet på 8,50-8,80 dollar per aksje. Aksjen fikk seg en knekk i mai da Trump truet med å innføre toll på alle varer importert fra Mexico, som ville ha lagt press på lønnsomheten til selskapet. Kort tid senere meldte Trump at han ville droppe tollen etter å ha inngått en avtale med Mexico. Ifølge Bloomberg har 17 analytikere kjøpsanbefaling på aksjen, mens åtte har hold-anbefaling. Det gjennomsnittlige kursmålet er 220,29 dollar, som gir en oppside på rundt 13,6 prosent. 

Constellation Brands
Corona
Nyheter
Børs