Derfor kan bitcoin sette ny rekord

Disse Bloomberg-chartene sier at bitcoin kanskje kan være på vei mot ny all-time high. 

Børs

Bitcoin fortsatte opp til 13.775 dollar onsdag, før den begynte å konsolidere gjennom natten til siste omsetning på rundt 12.370 torsdag morgen.Teknisk støtte på 12.270 og rundt 10.500, men det kan heller ikke utelukkes at korreksjonen, på et tidspunkt, kan gå tilbake til 6.500 dollar.Oppgangen den siste tiden har løftet bitcoin mer enn alternativene og dominansen til bitcoin har økt til 63 prosent.Oppgangen siden bunnen i desember er på over 280 prosent.Se også: Blockchain kan revolusjonere råvarehandelen Se også: Facebooks kryptovaluta, Libra, ser kanskje aldri dagens lys Se også: Facebooks Libra er startskuddet for en ny tidsalder med kryptovaluta?

bitcoin
kryptovaluta
Nyheter
Børs