DNB Markets: Det meste er reflektert i verdsettelsen

Tomra-aksjen har skutt i været på Oslo Børs. 

Børs

- Også i Tomra har vi Q2-estimater som ligger over konsensus. Interessen her knytter seg imidlertid i større grad til ordreutviklingen innen Sorting, og i den forbindelse venter vi en flat utvikling i forhold til Q2 2018.Det skriver DNB Markets i sin morgenrappport tirsdag. - Videre vil det være fokus på potensialet for innføring av panteordninger i nye markeder og på selskapets forberedelser i denne forbindelse. Det har vært meldinger i media om innføring av nye panteordninger i Frankrike. En slik ordning vil være positivt for selskapet, men vi mener dette i hovedsak allerede er reflektert i verdsettelsen, skriver meglerhuset. DNB Markets har en holdanbefaling med et kursmål på 300 kroner per aksje. Tomra-aksjen stengte på 290,40 kroner mandag ettermiddag. Hittil i 2019 har aksjen klatret 52 prosent på Oslo Børs, mens den det siste året er opp 72 prosent. Den siste måneden har aksjen styrket seg 7,5 prosent. 

tomra
dnb markets
Nyheter
Børs