DNB Markets spår Ice-aksjen opp 50 prosent

Ser betydelig oppside i potensialet for markedsandeler.

Børs

DNB Markets tar opp dekning på Ice Group-aksjen med en kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.Kursmålet settes til 33 kroner pr aksje, tilsvarende en oppside på 50 prosent fra sluttkurs onsdag. Meglerhuset ser blant annet betydelig oppside i potensialet for markedsandeler.- Siden 2015 har selskapet vokst til å ha om lag 9,3 prosent andel av det norske abonnement markedet for smarttelefoner. Det har som målsetning å ha en 25 prosent markedsandel på lang sikt, på linje med sammenlignbare tredjeparter, skriver DNB Markets.Meglerhuset mener også ifølge nyhetsbyrået at Ice Group gir eksponering til et motsyklisk segment i en av verdens sterkeste konsumøkonomier og markeder for tredjeaktør-telekom.

ice group
dnb markets
telekom
aksjetips
Nyheter
Børs