Dolphin Drilling konkurs

Ble ikke enige med kreditorene. 

Børs

Ifølge en børsmelding mandag kveld ville Dolphin Drilling, tidligere Fred. Olsen Energy, begjære selskapet konkurs med mindre det kom til enighet med kreditorene om refinansieringen av selskapet innen tirsdag 25. juni klokken 14:00. Tirsdag meldte selskapet at styret har besluttet å flytte fristen for en slik enighet til klokken 10:00 onsdag 26. juni 2019. Oslo Børs skriver i en melding onsdag, 20 minutter etter børsåpning, at Oslo Børs har besluttet å suspendere aksjene i Dolphin Drilling i påvente av en kunngjøring fra selskapet.Noen minutter senere kom meldingen om at Dolphin Drilling slår seg selv konkurs. "Beklageligvis har kreditorene til Dolphin Drilling ikke blitt enige om vilkårene for en restrukturering, og kreditorer har krevd betaling av alle utestående beløp under sikret gjeld av selskapet. Etter styrets vedtak vil selskapet søke konkurs i dag 26. juni 2019", heter det i meldingen fra Dolphin Drilling. 

dolphin driling
Nyheter
Børs