Evry og Tieto har signert fusjonsavtalen

Børs

Evry og Tieto har ifølge en børsmelding nå signert fusjonsavtalen for å implementere sammenslåingen av selskapene.  Forrige uke ble det kjent at Every og Tieto fusjonerer, og vil søke om notering på Oslo Børs. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY, og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.«EVRY og Tieto har solid og komplementær kompetanse innen digital rådgivning, industriprogramvare og avanserte sky- og plattformtjenester. Et sammenslått Tieto og EVRY vil tilby avanserte fintechløsninger for en global bank- og finansindustri. Det nye selskapet får også en omfattende portefølje av helse- og velferdsløsninger og tjenester til offentlig sektor, som er tilpasset det nordiske markedet og de nasjonale reformprogrammene». 

evry
tieto
Nyheter
Børs