Forteller nå investorer at de bør selge unna aksjen

Børs

Analytikerne i DNB Markets velger å nedgradere Telenor-aksjen fra hold til selg. Ifølge TDN Direkt velger de samtidig å beholde kursmålet på 183 kroner. Det går frem av en oppdatering fra meglerhuset tirsdag.Meglerhuset mener mener motvind i 2. kvartal ikke er reflektert i konsensus.- Vår hovedbekymring er at aksjens prestasjon ikke er på linje med selskapets prestasjon, skriver DNB Markets.Ifølge TDN Direkt er tallknuserne bekymret for økt konkurranse i Sverige og Norge, og at tøffere konkurranse fra U Mobile vil føre til lavere guiding i Malaysia.I skrivende stund omsettes aksjen for 184,90 kroner, ned 1,65 prosent. Det betyr at årets avkastning er på 13,18 prosent.Tirsdag har det også blitt kjent at ESA har forelagt Telenor ytterligere argumenter og bevis i undersøkelsen av om selskapet misbrukte en dominerende markedsposisjon innen mobilkommunikasjon i Norge. Telenor har blitt bedt om å gi en kommentar innen 13. august 2019.

børs
telenor
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse