Fredriksen fornyer flere avtaler

John Fredriksens Geveran Trading fornyer TRS-avtaler (Total Return Swap) med underliggende eksponering mot fire millioner aksjer i Mowi, går det frem av en børsmelding torsdag.Ny TRS-kurs er på 207,85 kroner per aksje, opplyses det.Ny utløpsdato er nå 6. september.Videre har Geveran Trading fornyet TRS-avtaler med underliggende eksponering mot 825.000 aksjer i Flex LNG. Ny TRS-kurs er på 101,00 kroner per aksje.Ny utløpsdato er nå 6. september.Samtidig har Hemen Holding ifølge en børsmelding fornyet TRS-avtaler (Total Return Swap) med underliggende eksponering mot tre millioner aksjer i Seadrill.Ny TRS-kurs er på 32,19 kroner per aksje.Ny utløpsdato er nå 6. september.Videre har Hemen Holding fornyet TRS-avtaler med underliggende eksponering mot 4.705.000 aksjer i Golden Ocean. Ny TRS-kurs er på 40,5414 kroner per aksje.Ny utløpsdato er 6. september.Hemen Holding har også solgt tre millioner aksjer i Frontline til kurs 68,50 kroner, og fornyer også TRS-avtaler med underliggende eksponering mot tre millioner aksjer i Frontline.Ny TRS-kurs er på 68,91 kroner per aksje.Ny utløpsdato er 6. september.