Fredriksen på bunnfiske i Northern Drilling

Kjøper aksjer i Northern Drilling for 19,5 millioner kroner.

John Fredriksen har ifølge en melding mandag kjøpt 452.646 aksjer i riggselskapet Northern Drilling, gjennom selskapet Hemen Holding.Aksjene er kjøpt til kurs 43 kroner, noe som betyr at han har bladd opp 19,5 millioner kroner for aksjene som øker eierandelen hans til 38,67 prosent. Aksjen sluttet på 44,4 kroner mandag etter en opptur på vel 2 prosent. Kun to ganger tidligere har sluttkursen vært lavere; henholdsvis torsdag og fredag i forrige uke. Det seneste året er aksjen ned over 40 prosent. Fredriksen anser det dermed som et fornuftig nivå å øke beholdningen på. Mens Fredriksen starter uken på bunnfiske, avsluttet Celina Midelfart forrige uke med bunnfiske i Borr Drilling. Det samme gjorde riggselskapets konsernsjef Svend Anton Maier. Bassøe Offshore rapporterer om en nedgang i antallet slutninger av flyterigger den seneste måneden, men venter at aktiviteten vil ta seg opp igjen.- Vi venter at Vest-Afrika, Sør-Amerika og Nordsjøen vil oppleve mer aktivitet gjennom året, skriver riggmeglerhuset.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker