Frontlines tankskip fremme i Emiratene

Har ankommet kysten av De forente arabiske emirater.

Det brannskadde Frontline-tankskipet Front Altair har ankommet kysten av De forente arabiske emirater etter det angivelige angrepet i Omanbukta før helgen.Front Altair lå søndag om lag 32 kilometer øst for havnebyen Khor Fakkan i Emiratene.Et team spesialister står klart i Emiratene for å inspisere skadene på Front Altair, opplyste Frontline lørdag.Front Altair og det japanske tankskipet Kokuka Courageous ble rammet av eksplosjoner idet de seilte over Omanbukta, rundt 40 kilometer fra kysten av Iran, torsdag. Det oppsto brann på Front Altair. Brannen ble slukket dagen etter. Besetningen ble berget av et lasteskip og deretter brakt i land i Iran. Lørdag ble mannskapet, elleve russere, elleve filippinere og en georgier, sendt til Dubai.USA anklager Iran for å ha stått bak det USA kaller et angrep mot de to tankskipene. Iran avviser anklagene.(©NTB)


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker