Gaming Innovation henter 370 mill.

Gaming Innovation har sikret ny finansisering på 400 millioner svenske kroner.

Fredag kveld melder Gaming Innovation Group at de har utstedt en ny sikret senior obligasjon på 400 millioner svenske kroner med en kredittramme på 1.000 millioner svenske kroner.Ifølge selskapet skal 350 millioner svenske kroner benyttes til å refinansiere deler av en eksisterende obligasjon, mens det resterende går inn som arbeidskapital.Obligasjonen vil bli listet på Nasdaq Stockholm med en flytende kupong på 3-måneders STIBOR + 9 % p.a. Lånet vil gå til forfall den 28. juni 2022.- Jeg er fornøyd med å ha utstedt en ny obligasjon som vil øke kapasiteten og fleksibiliteten for nye vekstmuligheter. På samme tid vil dette styrke den langsiktige finansieringen av selskaper, heter det fra CEO Robin Reed i en melding.ABG Sundal Collier og Pareto Securities tilrettela transaksjonen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker