Gikk konkurs - har tjent 135 millioner på fire år

Gründereventyret gikk over ende. Nå gjør Lasse Andre Fosby det godt igjen i eiendom.

Børs

Den tidligere politimannen Lasse Andre Fosby gjør det igjen veldig godt på eiendom, skriver DN.I løpet av de fire siste årene har investoren tjent 135 millioner på eiendom og eiendomsutvikling gjennom selskapet Kamperhaug Invest.Fosby forklarer ifølge avisen suksessen med en langsiktig plan og strategi.«Vi har tatt høyde for et noe roligere marked og er ikke spesielt bekymret for egen balanse. Vi ønsker ikke å operere i de «heteste» markedene, som for eksempel Oslo», skriver han i en epost.Fosby var tungt inne på eiersiden i det børsnotere eiendomsselskapet Faktor Eiendom, som i kjølvannet av finanskrisen gikk konkurs i 2011. Han var selv med å etablere selskapet, og sammen med en medgründer eide han 15,5 prosent av selskapet, skriver DN.

Lasse Andre Fosby
faktor eiendom
eiendom
Nyheter
Børs