Ingen store nyheter - selg unna aksjen

Bakkafrost avholdt kapitalmarkedsdag onsdag, og ifølge presentasjonsmaterialet anslår selskapet at det skal investeres 2,5 milliarder danske kroner de neste fire årene. Dette omfatter både større smoltkapasitet og investeringer i skip.Bakkafrost anslår 40 prosent vekst (rundt 22.000 tonn) i slaktevolumet i årene frem til rundt 76.000 tonn i 2023.Onsdag falt aksjen 1,35 prosent til 467,40 kroner. Det betyr at aksjen er opp 4,52 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 13,25 prosent hittil i år.Analytiker Tore Tønseth i SpareBank 1 Markets lot seg ikke rive med av gårsdagens nyheter. Han har i dag sendt ut en ny salgsanbefaling på aksjen.- Ingen store nyheter på kapitalmarkedsdagen, slår Tønseth fast.Han opererer med et kursmål på 420 kroner, hvilket gir en 2019 P/E på 16. Tønseth vil kun gjøre små endringer på sine estimater etter onsdagens nyheter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også