Innsiden så rødt

Nykommer skjevt ut.

Innsiden falt 3,6 prosent sist uke, mens hovedindeksen gikk tilbake 4,0 prosent.Porteføljen har nå steget 29,0 prosent hittil i år, mens børsen er 4,9 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Lei smell for duoNordic Semiconductor og Kværner tynget mest, med nedganger på hhv. 8,9 og 7,4 prosent.Nykommeren SalMar falt 3,6 prosent, mens Sparebanken Sør gikk tilbake 0,5 prosent.Ukens lyspunkt ble forrige ukes andre nykommer, Adevinta (B), som avanserte 2,5 prosent.Bytter ut aksjeKid kommer inn i porteføljen denne uken, etter at toppsjef Anders Fjeld kjøpte aksjer for nesten 900.000 kroner.Fjeld økte dermed sin eksponering betydelig.Ut går Nordic Semiconductor, og avisen må ta et tap på 3,6 prosent siden aksjen kom inn 1. mars.Laksen litt oppHovedindeksen har i skrivende stund steget 2,1 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 858,31.Blant porteføljeselskapene har Kværner steget bittelitt til 12,48 kroner i samme periode.Sparebanken Sør har falt, nærmere bestemt 6,1 prosent til 93 kroner (sist omsatte kurs), mens SalMar er opp 2,2 prosent til 401,70 kroner.Adevinta B har falt 1,1 prosent til 94,49 kroner.Debutanten Kid har trukket nedover, nærmere bestemt med 1,6 prosent til 42,30 kroner siden porteføljen sist ble frosset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også