Innsiden slapp børsen litt nærmere

Men porteføljen banker stadig markedet.

Børs

Innsiden steg 0,9 prosent sist uke, mens hovedindeksen la på seg 3,3 prosent.Porteføljen har nå steget 30,2 prosent hittil i år, mens børsen er 8,3 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Alle slått av børsenKværner bidro mest positivt, men selv 2,8 prosent oppgang var mindre enn børsen.Videre steg Adevinta B 1,9 prosent, mens Sparebanken Sør og SalMar klatret hhv. 1,0 og 0,6 prosent.Nykommeren Kid kom derimot skjevt ut, og gikk tilbake 1,6 prosent.Rederi inn, bank utWallenius Wilhelmsen kommer inn i porteføljen denne uken, etter at styreleder Lars Håkan Larsson har kjøpt seg opp fra null til aksjer for nesten 900.000 kroner.Samtidig har ledelsen, ved Craig Jasienski, Rebekka Glasser Herlofsen og Erik Nøklebye, også kjøpt for noen hundre tusen kroner.Ut går Sparebanken Sør, og avisen noterer seg dermed for en gevinst på 4,6 prosent siden aksjen kom inn 8. mars.Ligger an til laksesmellHovedindeksen har i skrivende stund steget 0,65 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 873,72.Blant porteføljeselskapene har Kværner falt 1,8 prosent til 12,57 kroner i samme periode.Adevinta B er uendret på 97,30 kroner, mens SalMar er ned 4,7 prosent til 376,80 kroner.Kid har falt 1,2 prosent til 41,80 kroner.Debutanten Wallenius Wilhelmsen er bittelitt ned til 24,92 kroner siden porteføljen sist ble frosset.

oslo børs
wallenius wilhelmsen
sparebanken sør
salmar
kid
kværner
adevinta
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom