Kurt Nilsen hadde et rolig år - dro inn millioner

Julekonserter er god busieness for den folkekjære artisten.

Kurt Nilsens selskap, Lord Records, fikk et resultat etter skatt på 6,49 millioner kroner i 2018, ned fra 7,77 millioner kroner i 2017.Det viser ferske tall fra Brønnøysundregistrene. Driftsresultatet endte på 8,5 millioner kroner i fjor, mot 10,6 millioner kroner året før.Inntektene sank fra 12,8 til 10,3 millioner kroner. Driftsmarginen er fortsatt stabil og på 82,2 prosent, mot 82,4 prosent i 2017.Ifølge manager Jan Fredrik Karlsen hadde den folkekjære bergensartisten et rolig år i fjor, hvor det var julekonsertene som bidro til inntektene. - 2018 var et rolig år for Kurt Nilsen. Det var julekonsertene hans som sto for mesteparten av inntektene, sier Karlsen til DN. - Kurt Nilsen er en av Norges mest populære artister og fanger publikum på en unik måte. I kraft av det blir det en sunn og god økonomi, sier manageren Jan Fredrik Karlsen.Siden 2013 har Lord Records hatt et driftsresultat på 34,6 millioner kroner.