Kutter kursmålet på Höegh LNG

- Investorer kapitulerer fullstendig i Höegh LNG.

Pareto Securities nedjusterer kursmålet på Höegh LNG-aksjen til 45 kroner fra 61 kroner, ifølge TDN Direkt som viser til en en oppdatering mandag.Meglerhuset ser dermed fortsatt en oppside i aksjen – på nær 37 prosent fra dagens nivåer.«Investorer kapitulerer fullstendig i Höegh LNG, med nok en skuffende kvartalsrapport forrige uke. Mens Höegh kan gjøre lite med de uendelige prosessene som karakteriserer LNG (FSRU)-industrien, er vi nok en gang tvunget til å nedrevidere våre estimater ettersom kostnadsbasen fortsetter å inflateres», skriver meglerhuset.Samtidig ser Pareto ifølge nyhetstjenesten fortsatt verdi i Höegh LNG ettersom «verden trenger mer regassifiseringskapasitet, og Höegh har det utstyret».Aksjen har det seneste året falt 24,27 prosent, og er så langt i år ned 13,19 prosent.