Kværner-løft for innsiden

Forrige uke var svak, men denne uken ser det bedre ut for Finansavisens innsideportefølje.

Innsiden falt 2,1 prosent sist uke, mens hovedindeksen gikk tilbake 1,3 prosent.Porteføljen har nå steget 27,4 prosent hittil i år, mens børsen er 7,0 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Alle så rødtSamtlige fem porteføljeaksjer falt, og mest av alle Kværner med 3,2 prosent.SalMar og Kid gjorde det også svakere enn børsen, med nedganger på hhv. 2,5 og 2,4 prosent.Wallenius Wilhelmsen falt 1,1 prosent i sin første uke, og Adevinta B gikk 1,5 prosent i minus.Ingen endringer gjøres denne uken.Kværner-løftHovedindeksen har i skrivende stund steget 0,6 prosent siden lunsjtider sist fredag, og står nå i 861,27.Blant porteføljeselskapene har Kværner steget 3,1 prosent til 12,78 kroner i samme periode.Adevinta B har falt 0,3 prosent til 95,50 kroner, mens SalMar (eksklusive utbytte) har steget 0,7 prosent til 365,30 kroner.Kid har falt 0,7 prosent til 41 kroner.Wallenius Wilhelmsen er opp 1,7 prosent til 25,08 kroner siden porteføljen sist ble frosset.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også